O Nama

O nama

Restoran nacionalne kuhinje “Mihailo” nalazi se u samom centru Beograda, na Obilićevom vencu 16. Prostire se na 80 m2 i obuhvata do 70 sedećih mesta. Letnja bašta restorana moderno je opremljena i uređena i raspolaže kapacitetom od 90 do 110 sedećih mesta, u zavisnosti od godišnjeg doba. Svoja vrata restoran je otvorio 2018. godine i vrlo brzo postao omiljeno mesto Beograđana, domaćih turista, ali i mnogih stranih turista koji žele da probaju srpsku tradicionalnu hranu. Restoran “Mihailo” ime je dobio po srpskom knezu Mihailu Obrenoviću koji je vladao Srbijom u 19. veku.

Iz godine u godinu beležimo sve veću posećenost, a ono što nas izdvaja jesu domaća kuvana jela koja se spremaju svakoga dana. Gulaš, prebranac, punjene paprike, kao i jela sa roštilja, poput čuvene Karađorđeve šnicle – su jela u kojima naši gosti najviše uživaju i zbog kojih nam se iznova vraćaju. Ono što našim gostima predstavlja dodatni užitak jeste ambijent restorana – od stilskog nameštaja, goblena, knjiga o srpskoj istoriji, pa do moderne, nenametljive rasvete, unutrašnjost restorana predstavlja pravi spoj tradicionalnog i modernog, što možete videti u galeriji.

Trudimo se da našim gostima uvek pružimo maksimalan kvalitet, čemu je osoblje restorana posebno posvećeno. Dođite i uverite se zašto smo jedan od najposećenijih restorana u centru Beograda. Dobrodošli!

Restoran Mihailo
Obilićev venac 16, Beograd 11000
011 4016939
Radno vreme: 08:00 – 24:00